Panduan Strategi Duduk dan Pergi 9-Pemain

strategi

Format kejohanan sit and go yang paling biasa merangkumi 9 pemain dengan 3 pemain teratas memenangi wang. Anda tidak memperoleh banyak wang untuk tempat ke-3, tetapi hadiah untuk tempat pertama dan ke-2 menawarkan ROI yang cukup baik memandangkan masa yang anda perlukan untuk melabur. Bermain duduk dan berjalan sangat mudah dan anda tidak perlu tahu strategi yang banyak untuk berjaya. Kami akan membimbing anda melalui beberapa petua pantas yang akan membimbing anda ke kemenangan dalam 9 pemain.

· Apabila tirai kecil, anda benar-benar perlu mencuba dan melihat seberapa banyak jepit murah yang anda boleh. Anda tidak pernah  download malaysia mega888 on here !! tahu kapan anda akan memukul tangan, jadi bijak untuk mencuba dan memainkan penyambung dan tangan yang sesuai seperti ini semasa tirai rendah.

· Ketika blinds naik dan pemain tersingkir dari sit and go, anda perlu memperketat permainan anda. Anda mesti mula bermain dengan tangan terbaik anda dan anda harus selalu menaikkan pada tahap ini. Sekiranya anda menelefon, anda akan cenderung kepada lawan anda untuk menaikkan panci dan memberi tekanan kepada anda. Sekiranya anda menaikkan panci maka tekanan adalah pada lawan anda dan anda tidak perlu risau kerana mereka cuba menarik cepat.

· Apabila anda mencapai gelembung dalam pertandingan 9 pemain duduk dan pergi, aksi pada dasarnya akan berhenti. Anda akan melihat pemain masuk atau melipat tangan mereka untuk sebahagian besar dan anda tidak akan melihat banyak jatuhan. Anda pada dasarnya harus mencuba membuka tirai ketika berada dalam posisi dan berharap jika anda dipanggil bahawa anda mempunyai tangan terbaik.

· Sekiranya anda mencapai wang, anda harus benar-benar berusaha bermain ketat, kerana pemain lain pada umumnya akan melonggarkan. Melonjak ke tempat ke-2 dari wang di tempat ke-3 adalah perbezaan yang besar, jadi anda harus cuba mengelakkan keluar di tempat ke-3 kecuali anda mempunyai tangan yang baik dan akhirnya kalah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *